Ostalo

Sme�no

Sedam najluđih stvari koje možete da učinite sa vašim starim Mac računarom! (Foto)

Kompanija Apple gotovo da nema fanove. Ona ima sledbenike! A kolika je njihova privrženost, pokazuje i to što čak i kada su njihovi Apple uređaji potpuno bez života, oni ne žele da se pozdrave sa njima, već im udahnjuju novi!

Sedam najluđih stvari koje možete da učinite sa vašim starim Mac računarom! (Foto)



Vaš Mac računar je toliko dotrajao, ili pak potpuno bez života, a vi ipak nikako ne želite da mu kažete "zbogom"?! Ne želite da se rastanete od njega čak i kada nema nikakvu funkciju?! Ne očajavajte, jer evo iznenađujućih i kreativnih rešenja kako da vašem beživotnom Mac računaru udahnete novi život!



Fan čuvene "zagrižene jabuke" je došao na sjajnu ideju kako da svog ljubimca održi u životu, pa čak i da mu sačuva neke od starih funkcija. Elem, njegov Macintosh će i dalje primati poštu, ali ne onu elektronsku, već onu "sporu", papirnatu! Tako, on je kućište svog starog računara pretvorio u poštansko sanduče!



Jedan drugi fan je, pak, došao na drugu, isto tako originalnu ideju, te je rešio da svoj Mac upari sa drugom omiljenom mu zanimacijom - roštiljom! Sada na njemu cvrče pljeskavice i kukuruzi! "Ugalj je možda mogao da bude malo bliže "rešetki", ali nema veze... radi posao", napisao je on pored svog izuma.



Potom, imamo "izumitelja - mehaničara" koji je raznorazne delove svog starog računara inkorporirao u motorcikl, ali i "dizajnera enterijera" koji od rezervnih računarskih delova pravi lampe, i prodaje ih po ceni od 99 dolara!



Zatim, tu je i genijalac koji se dosetio da tehnologiju konačno pomiri sa prirodom, te svog starog ljubimca ukrasio kamenčićima, travčicama, napunio vodom, i ribice su dobile svoju novu kuću - akvarijum!



Takođe, tu su i oni sa reciklatorskom svešću, te od delova neispravnih uređaja prave kutije, ali i oni sa smislom za estetiku koji će svoj Mac okačiti na zid u funkciji sata, i to onog starinskog, na kojem će miš glumiti klatno.

Ukoliko i vi imate stari računar koji vam samo skuplja prašinu, a opet vam se ne rastaje od njega, pustite mašti na volju, jer, kao što ste mogli da vidite, ima još dotsa života u njemu.

Autor: T.I.
Foto: huffingtonpost.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>