Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić smenjen sa mesta organizatora muškaraca! Zameniće ga Marko!

Sinoć su na imanju u Lisoviću održana suđenja, te su, kao i svaki put do sada, farmeri upali u rasprave i međusobna optuživanja.

Farma 5: Edin Škorić smenjen sa mesta organizatora muškaraca! Zameniće ga Marko!



Farma 5: Sara Trajanović - Ivane, ljubomoran si na Edina!
Jedan od sporova bio je i onaj između Sare i Ivana. Naime, Ivan je Saru tužio jer je na funkciju organizatora muškaraca postavila Edina Škorića, i time povredila njegova osećanja. On je kazao da je povod za tužbu ljubomora, i to što ga je manekenka ovim postupkom povredila jer je pokazala da nema poverenja u njega, pa je stavila nekog drugog da organizuje muške poslove, iako je on sa njom najbliskiji.

Tokom procesa, kojim je sudila Zorica Marković, Ivan je više puta objašnjavao kako Edin Škorić muškarce ne organizuje ništa bolje no što bi on uradio, ili bilo koji drugi farmer.

"Eto, nisu prenesena drva iz pušnice... dakle, posao nije završen! Ja ne znam koga je on organizovao, pošto mene nije! Možda on jeste sazvao neki sastanak na kojem će raspodeliti zadatke, ali ja na taj sastanak nisam bio pozvan! Dakle, mene Edin Škorić nije organizovao, i time pokazao da nije sjajan organizator", govorio je Marinković.

Inače, tokom celog procesa Edin nije hteo previše da se uključuje, već je sedeo vidno nervozan i sve vreme grickao nokte. Onda je u odbranu svog dečka ustala Jelena Jovanović. "Ti, Ivane, ili imaš nizak nivo samopoštovanja, ili si iskompleksiran i sujetan, pa to lečiš tako što napadaš Edina", počela je Jovanovićeva, te sasula u lice Ivanu Marinkoviću da se on brani tako što napada, i da je to jadno.

Kakogod, porota je zaključila da Sara nije trebalo Edina da postavi za organizatora, jer je znala da će time povrediti Ivanova osećanja, i da će se to naposletku negativno odraziti na kolektiv. Stoga, presudila je u Ivanovu korist, i izrekla kaznu: Edin mora da se smeni sa funkcije organizatora! Umesto njega, za tu funkciju Sara je imenovala Marka Vukotića.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>