Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović kuvala jutarnju kafu Golubovićki, tako što joj je poslužila kafu od sinoć!

Jelena Jovanović uspešno je izvršila svoj tajni zadatak, a to je da svako jutro prvu jutarnju kafu sprema Jeleni Golubović i donosi joj u krevet.

Farma 5: Jelena Jovanović kuvala jutarnju kafu Golubovićki, tako što joj je poslužila kafu od sinoć!



Danas je Zadruga saopštila da je Jelena Jovanović uspešno obavila svoj tajni zadatak. Naime, ona je morala svako jutro da rani, i Jeleni Golubović kuva prvu jutarnju kafu.

Kako je rekla, nimalo lako joj nije bilo da to radi, jer je morala da ustaje pre svih i loži vatru na šporetu, kako bi onda u krevet rediteljki nosila kafu. Ona se zahvalila Golubovićki što joj je pomogla u izvršenju zadatka, jer je rediteljka očito provalila da je pevačica na tajnom zadatku, te nije zanovetala, već je bila maksimalno kooperativna.

Takođe, izvinila se što je jednom morala da joj odnese kafu od sinoć. "Ustala sam, bilo je užasno hladno, šporet nenaložen, i nisam imala snage da ložim vatru, pa sam uzela svoju kafu što mi je od sinoć ostala, i to sam joj odnela", kazala je Jovanovićeva, a rediteljka je to potvrdila, te sa osmehom kazala da se nije ljutila.

Inače, Jelena Jovanović je za uspešno obavljen zadatak dobila farbu za kosu. Međutim, zaključila je da sa tom farbom neće moći da dovoljno izbledi kosu, pa ju je galantno poklonila rediteljki. Inače, i Golubovićeva je istom nagradom takođe nagrađena za uspešno obavljen tajni zadatak, a to je da Ekrema Jevrića nauči delu neke svoje predstave.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>