Svet

Region

Kim Kardašijan prošetala seksi telo u bikiniju: Mislim da treba da skinem još 5 kilograma! (Foto)

Kada je Kim Kardašijan rešila da svoje postporođajno telo izloži svetu, ništa nije htela da prepusti slučaju! Beli bikini prošetala je tek kada je bila sigurna da će time začepiti usta svim zlobnicima.

Kim Kardašijan prošetala seksi telo u bikiniju: Mislim da treba da skinem još 5 kilograma! (Foto)



Modni petak u belom: Kim Kardašijan u četiri izdanja (Foto)
Naslovna strana jednog američkog magazina užarila se usled seksi slika atraktivne starlete Kim Kardašijan. Novopečena mama, za koju su zli jezici sa zadovoljstvom konstatovali da se tokom trudnoće toliko ugojila da se izobličila, zapušila im je usta izloživši svoje seksi obline u mini bikiniju.

Stil Kim Kardašijan: Kako da istaknete sav seksepil figure peščanog sata! (Foto)
Inače, i sama Kim je ranije kazala da za brzo gibljenje kilograma nisu zaslužni nikakvi hirurški zahvati, već isključivo treninzi i dijeta. A dvadeset pet kilograma za krako vreme nakon porođaja uspela je da skine zahvaljujući Atkinsonovoj dijeti, koja podrazumeva što veći unos proetina uz minimalan unos ugljenih hidrata.



Ipak, Kim je sama sebi najveći kritičar, pa kada je videla slike sa plaže u belom bikiniju, kratko je prokomentarisala: "Nije loše... Ali mislim da bi trebalo još 5 kilograma da ode!"

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>