Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović oprostila Lepom Mići, Ivan Marinković i Zorica Marković podržali odluku Zadruge!

Jelena Golubović, Ivan Marinković i Zorica Marković komentarisali su odluku Zadruge da Lepi Mića bude izbačen sa Farme zbog govora mržnje, a iako je Ivan bio njegov dobar prijatelj smatra da je pravedno izbačen.

Farma 5: Jelena Golubović oprostila Lepom Mići, Ivan Marinković i Zorica Marković podržali odluku Zadruge!



Jelena Golubović smatra da je Mića izbačen zbog nje i žao joj je što je doprinela tome: "Žao mi je, ali on nas sve vređa. Hrišćanski je praštati i ja mu opraštam zbog svega što mi je rekao", izjavila je rediteljka.

I Ivan Marinković rekao je da mu je žao što je Lepi Mića morao da napusti Farmu, ali iako mu je bio dobar prijatelj, smatra da je ova odluka Zadruge opravdana. Mića i Ivan su sve vreme provodili zajedno i međusobno se podržavali, a bili su zajedno i kada je vređanje Jelene Golubovič bilo u pitanju, međutim jedan od njih prešao je granicu.

"Teško mi je što je Mića izbačen. Bili smo dobri prijatelji, ali mislim da je sam doprineo tome. Možda sam i ja kriv što nisam uticao da malo spusti loptu", rekao je Marinković.

I Zorica Marković podržala je ovu odluku, što je bilo sasvim očekivano jer je Lepi Mića izrekao niz uvreda i na njen račun pre samo nekoliko dana: "Mislim da je sinoć baš preterao i da je Zadruga dobro postupila", rekla je pevačica.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>