Lepota

Ljubav

Viktorijin anđeo otkriva šta rade manekenke uoči važnih revija (Foto)

Uoči spektakularne godišnje revije donjeg veša Victoria's Secret, tradicionalno održane u sredu u Njujorku, jedan od "anđela" Behati Prinsloo otkrila je kako se njene koleginice ohrabruju pre samog izlaska na pistu, te koliko se stvarno pridržavaju strogog režima ishrane i mukotrpnih treninga.

Viktorijin anđeo otkriva šta rade manekenke uoči važnih revija (Foto)



Manekenka Behati Prinsloo ima samo dvadeset i četiri godine i nosila je tri kombinacije donjeg veša na prestižnoj osamnaestoj, punoletnoj, reviji VS-a.

Perje, dragulji i gola koža: Održana najseksepilnija smotra na svetu - Victorias Secret! (Foto+Video)
"Svaka od nas posle probe kaže da ne mora da radi čučnjeve za guzu jer je taj deo pokriven. Znam da zvuči smešno, ali je stvarno tako. Bar znate da su vam ruke pokrivene pa ne morate raditi vežbe za njih. Psihički nam je lakše kada unapred znamo koji delovi tela će biti izloženi pogledima, osećamo se bolje."



Sindi Kraford zavodi i u petoj deceniji: Godine za nju ne postoje (Video)
Bejati je za Elle.com otkrila i da devojke uoči samog izlaska na pistu rade čučnjeve iza bine, iako priznaje ono što i sami dobro znamo - da vežbe urađene u poslednjem trenutku neće doneti nikakve rezultate. Ipak, ove savršene devojke zbog toga imaju više samopouzdanja i osećaju se sigurnije.



Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>