Style

Ljubav

Perje, dragulji i gola koža: Održana najseksepilnija smotra na svetu - Victorias Secret! (Foto+Video)

Dugo očekivana smotra seksepila, glamura i ženstvenosti desila se sinoć u Njujorku, a naravno, reč je o reviji najprestižnijeg brenda donjeg veša - "Victoria's Secret"!

Perje, dragulji i gola koža: Održana najseksepilnija smotra na svetu - Victorias Secret! (Foto+Video)



Posle 9 meseci planiranja, 30ak zanosnih modela sinoć je seksepilnim defileom obeležilo punoletstvo najpopularnijeg brenda donjeg veša - 18 godina od postojanja "Victorias Secret"! Modna pista se užarila od kreacija od kojih zastaje dah, kako muškarcima tako i ženama.

Reviju je otvorila Kendis Svonpul u čuvenom "Royal Fantasy" grudnjaku optočenom brilijantima, rubinima i ostalim dragim kamenjem, čija je vrednost čak 10 miliona dolara! Istu je zatvorila Magdalena Frakoviak sa perjanim plaštom i hiljadama prišivenih Svarovski kristala.



Međutim, ništa manje glamurozno nije bilo ni između, te su Viktorijini anđeli prodefilovali u različitim tematskim kostimima. Neke su bile seksi đavolice, pa čarobnice, neke čedne vile, a bilo je tu i zavodljivih fudbalerki i policajki.



"Viktorijin anđeo" sa najdužim stažem na reviji je bila srpska snajka, zanosna brazilska lepotica Adrijana Lima, te je ova 32-ogodišnja supruga Marka Jarića i majka dve devojčice, pistom prošetala kao seksi đavolica u vatreno crvenom rublju sa pernatim krilima, ali i kao "kraljica bisera" ponevši kostim sa hiljadama prišivenih perli.



Teatralni kostimi i seksepilne manekenke bili su ispraćeni i odgovarajućom muzičkom podlogom bendova Fall Out Boy, Neon Jungle, a glavni muzički izvođač večeri bila je Tejlor Svift koja svojim seksepilom nije zaostajala za "Viktorijinim anđelima".

Savršeno izvajana tela i donji veš koji ostavlja bez daha delom vam prenosimo preko fotografija u galeriji, a kako je najspektakularnija revija ikada izgledala uživo pogledajte na priloženom video snimku.





Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>