Lepota

Ljubav

Trendovi za kosu 2024: Povratak prirodnoj lepoti!

Ovo su najnoviji trendovi za kosu u 2024. godini - Od voluminoznih frizura do povratka prirodnoj lepoti i bojama. Vreme koje donosi doba slobode za vašu kosu, bilo da razmišljate o smeloj promeni ili želite da ostanete verni svojoj prirodnoj boji... Evo šta majstori makaza preporučuju za ovu godinu.

Trendovi za kosu 2024: Povratak prirodnoj lepoti! Foto: Freepik





Kosa je poput pečata koji nosimo na sebi, identitet koji se šepuri u svakom pokretu. I koliko god da je samo jedna promena dovoljna da zakoračimo u novo ja, bilo da to izazove euforiju ili razočaranje, zar nije tako? Ko nije barem jednom zaplakao zbog loše frizure ili nakon drastične promene boje? To je kao da se delić vaše ličnosti preoblikuje pred vašim očima. Zato je od ključne važnosti imati puno poverenje u svog stilistu, kao da je čuvar vaše samouverenosti.


Evo pogleda na trendove za kosu u ovoj 2024. godini.

Možda osećate potrebu da dodate volumen svojoj kosi? Možda se divite ideji osveženja boje? Sve su opcije otvorene, baš kao i uvek do sada. Ali šta kažete na ovo? Trendovi za ovu godinu definitivno će se kretati ka kosama koje su punije. One frizure koje izgledaju neuredno, ali pritom savršeno stilizovane, nastaviće da dominiraju. 2024. donosi doba slobode kada je u pitanju naša kosa. Ako imate tanju kosu koja traži malo dodatnog života, možda su ekstenzije pravo rešenje za vas.




Foto: Freepik




Ali čini se da je povratak prirodnom izgledu kose na pomolu!

Ako ste umorni od redovnih poseta salonu i vaša kosa moli za predahom, ova godina bi mogla biti baš vaša. Prema rečima samog Kodia Renegara, majstora škara, "vreme je da se zaljubite u svoju prirodnu boju kose i teksturu koja je dar od majke prirode". Prirodan, klasičan izgled sa ličnim pečatom postaje hit za 2024. Ukoliko već imate sjajnu frizuru, sve što vam treba su neki proizvodi za stilizovanje da biste bili u toku.

A ne treba zaboraviti ni na hrabrost koja dolazi sa kratkim frizurama. Svi vi koji razmišljate o tome da napravite korak od dugačke, talasaste kose do kratke, šik frizure, ovo je pravo vreme! To je trenutak kada možete promeniti sve vibracije svoje pojave u sekundi. A možda je upravo sad pravo vreme da krenete ka smelijoj promeni. Izbeljivanje kose i dalje drži svoje mesto u trendovima, kao što to dokazuju poznate ličnosti poput Bijonse i Rijane. Ali nisu samo platinasto plave nijanse one koje privlače pažnju. Tople boje poput meda i zlatno plave takođe dobijaju svoj deo svetlosti.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>