Ostalo

Sme�no

Žene vole štrebere

Nedavno je sprovedeno istraživanje da li žene više vole frajere koji veći deo svog vremena provode u teretani ili one koji nekoliko sati dnevno provedu nad knjigom. Rezultat je neočekivan, žene će se pre odlučiti za štrebera nego za izvajanog, mišićavog muškarca.

Žene vole štrebere



Ovo istraživanje obuhvatilo je tri hiljade žena od kojih je 75% reklo da ih muškarci koji previše brinu o svom izgledu opterećuju i da bi se pre odlučile za onog koji zna da popravi nešto u kući. Očigledno da teretana kada je u pitanju prava veza nije uopšte bitna tj. ima suprotan efekat. Devet od deset žena reklo je da muškarci koji ne silaze sa sprava za vežbanje na njih deluju kao hladan tuš.

"Ovi rezultati su veliki udarac za sve muškarce koji redovno posećuju teretanu da bi bili što zgodniji i privlačniji suprotnom spolu. Žene možda lude nad zgodnim telima Breda Pita i Džordža Klunija, ali kad su stvarne veze u pitanju, one bi radije bile s nekim ko zna da se snađe sa alatom i aparatima. Žene očigledno više cene muškarce koji mogu da im pomognu,“ rekao je predstavnik kompanije koja je sprovela istraživanje.

Viber

Izvor: Svet Plus


>