Region

Svet

Ivan Paunić bivšoj devojci Ani Ivanović poslao srce za rođendan?!

Iako su Ana Ivanović i Ivan Paunić raskinuli, sa time košarkaš izgleda baš i ne može da se pomiri, te je na Tviteru okačio fotografiju na kojoj pokazuje srce, i to baš na jučerašnji dan kada je Ana proslavljala svoj rođendan.

Ivan Paunić bivšoj devojci Ani Ivanović poslao srce za rođendan?!



Ana Ivanović ostavila Ivana Paunića posle samo mesec dana veze?
Košarkašu Ivanu Pauniću teško je palo to što je naša najlepša teniserka Ana Ivanović rešila da stavi tačku na njihovu vezu. Izgleda da on još uvek nije preboleo lepu Anu, a juče je na svom Tviter profilu postavio i fotografiju na kojoj je rukama oblikovao srce! Mislimo da možemo da pretpostavimo kome je srce namenjeno, pogotovu kada imamo u vidu da je fotografija košarkaša objavljena na dan rođendana Ane Ivanović.

Kao Ivkova slava: Ana Ivanović počela sa proslavljanjem rođendana! (Foto)
Međutim, nismo sigurni da je Ana očarana ovim postupkom svog bivšeg dečka. Ona je izgleda preko njihove romanse brzo prešla, te ne posustaje u provodu sa svojim prijateljima. Svoj rođendan je počela da slavi dan unapred, pa je slavlje otpočelo koncertom Tropiko benda, na kojem je Ana đuskala u prvom redu, a potom je provod nastavila sa svojim drugaricama, voditeljkama Irinom Radović i Marijom Kilibardom.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>