Ljubav

Style

Nesrećni ste u ljubavi? Frajeri beže od vas?

Ukoliko je vaš odgovor pozitivan i u grupi ste onih devojaka koje nemaju sreće u ljubavi, jeste li se zapitali da je možda problem u vama?

Nesrećni ste u ljubavi? Frajeri beže od vas?



Ako živite u uverenju da jednostavno nemate sreće u ljubavi, postoji mogućnost da ste sami krivi i da svojim ponašanjem jednostavno odbijate frajera s kojim ste u vezi.

Princeza

Frajeri ne vole preteranu dramu, pogotovo kada je reč o potpuno nevažnim sitnicama. Vaša lepota i fizička privlačnost jednostavno nekada nisu dovoljne.

Sve delite s drugima

Frajeri ne podnose činjenicu da sve vaše prijateljice znaju njegove inače najskrivenije tajne, koje je u poverenju podelio s vama. Neke činjenice jednostavno trebaju ostati samo među vama.

Glumite trofej

Frajer vam plaća večere i pića, ali i sve ostalo što vam padne na pamet. Možda je vreme da pronađete posao i budete samostalniji i samim time privlačniji, a ne samo "sponzoruša".

Previše ste nesigurni

Stalno od frajera tražite da vam se javljaju i ponavljaju vam koliko im je stalo do vas. Možda biste im trebali dati malo prostora i malo više verovati u sebe.

Previše razmišljate

Nemojte se preterano umarati razmišljanjem o njegovim izjavama, o tome šta vam je on zapravo želeo reći, jer ćete na taj način propustiti sve one lepe trenutke u kojima biste mogli uživati.

Ne podnosite njegove prijatelje

Morate biti svesni da frajeri deo vremena provode sa svojim prijateljima i verovatno nema opravdanog razloga za pokušaje sprečavanja istog. Prihvatite ih kao deo njegovog života, a njihovu prisutnost u svome svedite na minimum.

Autor: B.B.
Izvor: haber.ba
Foto: breakupadvice.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>