Region

Svet

Farma 5: Divna Karleuša kažnjena direktnom nominacijom jer je počupala Jelenu Golubović!

Zbog incidenta u kojem je Divna Karleuša počupala Jelenu Golubović, voditeljka je kažnjena direktnom nominacijom!

Farma 5: Divna Karleuša kažnjena direktnom nominacijom jer je počupala Jelenu Golubović!



Naime, u današnjoj svađi sa Jelenom Golubović, Karleuša nije mogla da se iskontroliše, te je rediteljku najpre gađala jastukom, a potom je počupala za kosu i pritom nehotice otkinula lančić sa Jeleninog vrata.

Kada je Ognjen Amidžić došao u kuću zbog proglašenja slugu, najpre je tražio da mu Divna i Jelena objasne šta se to danas dogodilo. Karleuša je odgovorila da je već u više navrata kazala da neće više da trpi maltretiranje Jelene Golubović, osobito napade na njenu ćerku i porodicu, a da se upravo to opet danas ponovilo. Prema njenim rečima, Golubovićeva joj je danas opet najstrašnije kritikovala ćerku, te bi ona bila čovek bez obraza kada bi prešla preko toga. Karleuša je još dodala da je rediteljku počupala tek toliko da vidi kako to izgleda, s obzirom da se nedavno desila ista situacija, ali sa promenjenim ulogama, kada je Jelena počupala Divnu.

Na to je Golubovićeva odgovorila da je ona o Divninoj ćerki Jeleni Karleuši rekla samo ono što su novinari već pisali, a to je da je imala debakl na Ušću i slično, i da je ova nije počupala samo jednom, već je nastavila da je vuče za kosu, pa joj je naposletku pokidala i lanac sa vrata.

Naposletku, Amidžić je saopštio odluku Zadruge, a to je da Divna bude kažnjena direktnom nominacijom. Takođe je dodao da je ovo poslednji put da Zadruga reaguje blago na fizički napad, i da će svaki naredni incident biti kažnjen diskvalifikacijom!

Autor: T.I.
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>