Ljubav

Style

Seks na prvom sastanku je odlika manje pametnih muškaraca?

Prema poslednjim istraživanjima koja su rađena u Teksasu, muškarci koji na prvom sastanku očekuju seks su najčešće manje pametni i još manje obrazovani od onih strpljivih.

Seks na prvom sastanku je odlika manje pametnih muškaraca?



Seks na prvom sastanku odlika je manje pametnih i neobrazovanih muškaraca, pokazuju nedavno rađena istraživanja. Univerzitet u Teksasu sproveo je studiju čiji je cilj bio da otkrije koliko muškarci očekuju da će im se "posrećiti" već na prvom sastanku.

Većini zaista i upadne kašika u med, posebno kad se uzmu u obzir podaci da čak 20 odsto ispitanih Amerikanaca dobije seks već na prvom sudaru. Međutim, tih istih 20 odsto pripadnika jačeg pola pokazali su se kao manje pametni i pomalo arogantni muškarci.

Istovremeno, ima i onih muškaraca koji seks na prvom sastanku smatraju prečicom do osvajanja devojke, ne bi li s njom što pre ušli u vezu, ali ima i onih koji na to gledaju kao na čistu zabavu, smatrajući da će sigurno jednog lepog dana doći trenutak da se i oni skrase sa ženom svog života.

Bilo kako bilo, istraživanja pokazuju da muškarci koji imaju seksualne odnose na prvom sastanku, imaju i veće predispozicije da u budućim vezama budu ozbiljni višestruki preljubnici.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: metro.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>