Region

Svet

Sjaj i tama Ksenije i Filipa

Neverovatno koliko je tanka linija između ljubavi i mržnje. Šta u čoveku može da izazove toliki gnev da digne ruku na nekoga, a potom presudi sebi!? Koliko možete u isto vreme voleti i mrzeti nekoga da ste u stanju da mu oduzmete život.  Sve su to pitanja koja postavljamo ovih dana od kada je crnogorski maneken Filip Kapisoda oduzeo život našoj popularnoj pop pevačici Kseniji Pajčin, pa potom presudio sebi.

Sjaj i tama Ksenije i Filipa



Stanari zgrade u kojoj je Ksenija živela kažu da ih je uplašila vriska u nedelju veče kada je Filip razvalio vrata Ksenijinog stana.
 Zvonio joj je na interfon ali ona nije htela da mu otvori. Urlao je i vikao ispred vrata i prozora, ali mu se ona nije javljala. Onda mu je neko otvorio vrata i on je onako razjaren uleteo u zgradu. Čula se jaka buka, svađa i mi smo odmah pozvali policiju - priča komšinica.

Policajci koji su to veče došli kod Ksenije na poziv komšija, kažu da nisu ništa mogli da učine.
Na poziv komšija došle su dve naše patrole. Javili su nam da je u stanu broj 12 neka veća tuča. Rekli su nam da se u stanu čuje svađa, buka, lomljava. Kada su došli, vrata im je otvorio Kapisoda. Ksenija je sedela u fotelji,videlo se da je ljuta. Ona je bila raščupana, a Filip sav izgreban. Dva dana nakon toga desio se stravičan zločin.
 
Rekonstrukcijom događaja policija je utvrdila da je ovoj tragediji predhodila  žestoka svađa. Ksenija je na sebi imala jaknu i pretpostavlja se da je želela da pobegne iz stana ali da ju je Filip sustigao na samim vratima. Pošto nije uspeo da je zaustavi, ispalio joj je metak u glavu.

Policija predpostavlja da je Filip potom otišao u sobu i pucao sebi u usta. Pištolj je najverovatnije doneo on ,posšto za njega nije po rečima policije ne postoji dozvola.

Inače  dva dana pre stravične tragedije  izgledali su jako srećno.
Ksenija je snimala emisiju „Ništa za sakriti“ i bila je vidno raspoložena, a Filip je na kraju čak iznenadio donevši joj cveće na kraju emisije.

ksenija filip

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>