Region

Svet

Farma 5: Ekrem Jevrić rekao Mis Svetlani da je transseksualka, iako nema pojma šta je to!

Ekrem Jevrić, ni kriv ni dužan, bar ne namerno, umalo da izazove razdor između Zorice Marković i Mis Svetlane, i to pogrešnom upotrebom reči "transseksualka".

Farma 5: Ekrem Jevrić rekao Mis Svetlani da je transseksualka, iako nema pojma šta je to!



Ovonedeljni gazda Ekrem Jevrić dobro je poznat po svojim izjavama koje pokazuju slabo poznavanje srpskog, ali i engleskog jezika, te time često jeste na meti pošalica ostalih farmera. Nedavno je na pitanje "Šta znači kad je nešto neophodno", odgovorio da je to nešto što se ne sme, a sad je opet iznenadio nepoznavanjem pravog značenja reči "transseksualac".

Naime, Zorica Marković se požalila, pa rekla da joj je zasmetala Svetlanina optužba da je ona izjavila kako je farmerka transseksualka. Bila je na dobrom putu i da se opasno naljuti na Mis Svetlanu, a onda je saznala da je opet na delu igra "gluvih telefona". Utvrđeno je da je za čitavu priču o transseksualnosti odgovoran Ekrem Jevrić, što je on kasnije i potvrdio. Naime, gazda je svojoj prijateljici Mis Svetlani rekao da je transseksualka, na šta se ona nije nimalo uvredila, već samo nasmejala, jer Ekrem zapravo, kao što se i pokazalo, nema pojma šta to znači!

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>