Svet

Region

Nikad nećete pogoditi koja zvezda serije Seks i grad je morala da smrša pre snimanja filma!

Mnogi glumci pre početka snimanja filma moraju da dovedu u red svoju liniju. Tako je bilo i sa zvezdom serije "Seks i grad", ali kojom - teško da ćete pogoditi!

Nikad nećete pogoditi koja zvezda serije Seks i grad je morala da smrša pre snimanja filma!



Atraktivna ženska glumačka četvorka planetarno popularne serije "Seks i grad" defilovala je kroz svaku epizodu sjajnim stajlingom dostojnim visoke mode. Međutim, da li ste znali da je jedna zvezda ove serije morala da smrša pre snimanja filma baziranog na seriji?

To, pretpostavljate, nije Sara Džesika Parker, iliti Keri Bredšo, budući da je poznata po svom "petite" gabaritu, a nije ni Kim Katral koja je kao Samanta Džons redovno pokazivala svoje trbušnjaka u kratkim topićima.

Ali, šta je sa Kristin Dejvis koja je igrala Šarlotu Jork, ili Sintijom Nikson, odnosno Mirandom Hobs?

Ne, nisu ni one... odgovor je - Kris Not! Muškarac koji je igrao Zverku i slomio srce Keri Bredšo pre no što je ovaj filmski par konačno stao na ludi kamen, morao je da smrša pre snimanja filma!

"Pre no što smo počeli sa snimanjem filma "Seks i grad", Majkl Patrik King je došao i rekao mi: Slušaj, ne zovemo te "Mister Big" zbog veličine tvog stomaka, zato kreni sa dijetom", priznao je Kris Not.

Autor: T.I.
Foto: aceshowbiz.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>