Ostalo

Sme�no

Opsesija: Imao seks sa 999 automobila, a skrasio se sa Bubom! (Foto+Video)

Ljubavni život Edvarda Smita u petoj je brzini već 48 godina. Prema njegovoj računici, imao je 1.000 seksualnih partnera, ali je samo jedan od njih bio ljudskog roda.

Opsesija: Imao seks sa 999 automobila, a skrasio se sa Bubom! (Foto+Video)



Naime, Edvard je, kako tvrdi, "mekafil", a to je oblik seksualne perverznosti, gde je predmet seksualnog uzbuđivanja automobil ili bilo koja mašina.

Na pitanje da li ga osim automobila još nešto privlači, Edvard pominje avione kao i anegdotu da je jednom imao seks na brzaka sa helikopterom iz TV serije "Airwolf".

"Nekoga uzbuđuju grudi i zadnjice lepih žena. Ja gledam haubu i gepek lepih automobila", odgovara Edvard.

Ali Edvard više nije sklon da ima seksualni odnos sa bilo kojim automobilom. Rekao je da je vreme švrljanja završeno i da je na dalje posvećen "Vanili", volksvagen bubi koju je kupio pre 30 godina.

"Kada mi je "Vanila" u rukama, među nama se razvija snažna energija koja potiče od njene reakcije na mene", rekao je Edvard za TV Barkroft, i dodao da bi bio očajan kad bi joj se nešto dogodilo.


Foto: YouTube/Barcroft TV

Pa ipak, Edvard nije u potpunosti spreman da se prepusti monogamiji. Kaže da voli da protera kera sa opelom GT iz 1973. po imenu "Cimet", kao i sa ford rejndžerom sa nadimkom "Spleš".

"Mekafilija" nije samo Edvardova manija. Po njegovom mišljenju, još 500 ljudi na planeti je navučeno na seks sa automobilima.

"Kada sam napunio 13 i pojavila se čuvena korveta stingrej, taj automobili bio je čist seks i neverovatna mašina. Želeo sam je", rekao je Edvard, i dodao da nije sasvim načisto sa sobom, ali da zna da nikome nije naudio i da nema takvu nameru.



Autor: T.I.
Izvor: telegraf.rs
Foto: YouTube/Barcroft TV

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>