Region

Svet

Farma 5: Ekrem Jevrić tvrdi da je gledao seks Jelene Golubović i Čupe (Video)

Ekremu Jevriću ništa ne promakne kada su u pitanju dešavanja na imanju u Lisoviću, pa tako tvrdi da je video Jelenu Golubović i Čupu Kalača u "u akciji".

Farma 5: Ekrem Jevrić tvrdi da je gledao seks Jelene Golubović i Čupe (Video)



"Skinuo se go skroz, jeste bogami, na tremu su imali seks. Stavili su neku ćebad. Jeste, bilo je seksa, brate", podelio je Ekrem svoje otkriće sa drugim farmerima. Gazdarica Jelena Golubović se branila govoreći da to nije istina, i da je nju i Čupu u momentima ključanja strasti prekinulo zvono, to jest Zadruga koja je poslala pismo.

"Jeste bilo, ja sam gledao, nemoj da se foliraš! Napravila si seks", nije odustajao Ekrem, a onda su mu se pridružili i ostali farmeri, pa je Lepi Mića zahtevao od rediteljke da prizna šta su radili na tremu.

"Nismo imali seks zbog zvona, mi krenemo, kad eto ga zvono! Da nije bilo zvona, bilo bi seksa! A prekinula nas je i Simonida koja je došla po drva! Simonida je seksbrejker", priznala je Golubovićeva, a potom i dodala: "Ja priznajem samo da nikoga nisam ubila! Moja ribica je samo moja stvar! Pare zarađujem mozgom, a ribica je za uživanje".

Inače, tokom sinoćne priče sa farmerima, Jelena je stalno brkala Vajsa i Marka Vanilu, pa su se farmeri iščuđavali kako ne može da im popamti imena ni posle 40 dana na imanju, dok je Ekrem to uspeo za svega dva dana. Objašnjenje je dao Lepi Mića zaključivši: "Tebi je samo k...c na pameti!"



Autor: T.I.
Foto: TV Pink
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>