Region

Svet

Region

Apokalipsa u Holivudu u bioskopima od 10. oktobra (Foto+Video)

Film "Apokalipsa u Holivudu" (This Is the End) naći će se od četvrtka, 10. oktobra, na svim bioskopskim repertoarima!

Apokalipsa u Holivudu u bioskopima od 10. oktobra (Foto+Video)



Pogledajte kako izgleda život nedodirljivih filmskih zvezda, a ujedno i prijatelja u stvarnom životu. Jer, oni ovde igraju sami sebe. Na iskarikiran način!

Komedija "Apokalipsa u Holivudu" prati avanturu šest prijatelja zatečenih u kući, posle serije veoma čudnih događaja koji ukazuju na kataklizmu i nestanak svega postojećeg. Njih šestorica, sve mladi, poznati i uspešni holivudski glumci (koji u filmu tumače sami sebe) sakrivaju se u jednu kuću, u nadi da će se tako spasiti i preživeti razaranje planete. Kako se događaji van kuće raspliću, a zalihe hrane i vode nestaju, rađa se pretnja da će se prijateljstvo takođe razoriti. Na kraju, bivaju primorani da napuste kuću i suoče se sa svojom sudbinom.

U glavnim ulogama: Set Rogen, Džejms Franko, Džona Hil, Ema Votson, Rijana itd.



"Ovaj film suštinski govori o prijateljstvu i tome kako funkcioniše grupa i kako se razvijaju odnosi u vrlo napetim situacijama. Ali i o tome kako ljudi sazrevaju, kao i kako se vaše detinjaste navike uklapaju u sadašnji, život odraslog čoveka", izjavio je Set Rogen, reditelj, koscenarista i jedan od glavnih glumaca u filmu "Apokalipsa u Holivudu".

Pogledajte trejler filma.



Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>