Region

Svet

Ekrem Jevrić preterao, Igbala hoće razvod!

Igbala Jevrić je nedavno, kad je čula da je snimio pornić u Beogradu, prebila svog muža Ekrema, a uskoro će izgleda i skroz dići ruke od njega.

Ekrem Jevrić preterao, Igbala hoće razvod!



Kako Kurir otkriva, Ekremova supruga više ne može da trpi njegovo bahaćenje po Beogradu, dok ona i njihova četiri sina u Njujorku i ne znaju tačno gde je on, s kim je i šta važno ima da radi mimo njih.

"Ovoga puta mi je prekipelo. Razvešću se od njega! Ovo nije za igru. On ima ženu, ima decu ovde u Njujorku", požalila nam se Igbala kad smo je upitali za muža, a onda nastavila:

"Ekrem je u Evropi, ne znam ja šta on radi tamo! U Americi je bio samo deset dana i kaže mora da se vrati u Beograd jer ima koncerte. Zvao je i mene da pođem, gou tugeder, kaže, nisam htela, nemam rašta!".

Iako se pročulo da će Igbala ući na Farmu 5, ona kaže da ne planira put u Srbiju.

"Ne mogu ja da ostavljam decu, posao... Kakav šou-biznis, okej je bilo dok je Ekrem bio na Farmi i sve to, ali ovo sad više nema smisla. I taj Čupo Kalač neće da se javi na telefon, isključio se, ja više ne znam čime se oni tamo bave. Muž mi se javi, pita šta se radi, ali ne može tako, ma, podneću zahtev za razvod sto posto", ogorčena je Igbala.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>