Region

Svet

Bojana Stojković: Nikada neću progovoriti o razvodu (Foto)

Bojana i Vladimir Stojković razvode se nakon četiri godine braka, a ovih su dana na meti domaćih medija. Bojana se tek vratila sa odmora, a razloge razvoda, tvrdi, nikada neće otkriti.

Bojana Stojković: Nikada neću progovoriti o razvodu (Foto)



"O razvodu i razlozima nikada neću govoriti. To je moja odluka i tako će ostati. Ma šta se pričalo i pisalo, ma šta druga strana (bivši suprug Vladimir) govorila o meni javno, neću se oglašavati", čvrsta je u svom stavu manekenka.

Bojana Stojković: Ne želim da pričam o Vladimiru! (Foto)
"Od mene nećete čuti ni lepe ni ružne stvari. Jednom sam pogrešila i pričala o nesuglasicama u braku, ali ovoga puta mi to ne pada na pamet. To je moja definitivna odluka", poverila se manekenka svom dobrom prijatelju, koji ju je savetovao da se oglasi javno, kako mediji ne bi spekulisali o razlozima razlaza s golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem.



Vladimir Stojković odveo novu devojku na utakmicu! (Foto)
S druge strane, njen još uvek zakoniti suprug koristi svaku priliku da "ispromoviše" svoju novu devojku i status razvedenog "momka".

Nakon što je pre nekoliko dana na svom Instagram nalogu postavio fotografiju usana manekenke Dejane Živković, široj javnosti poznatoj po učešću u šouu "Prvi srpski top model", pre dva dana je odlučio da ode korak dalje i postavi njihovu zajedničku sliku, nastalu tokom boravka na Crnogorskom primorju. Prekjuče su uhvaćeni na stadionu kako u toku utakmice razmenjuju poljupce.

Dejana Živković odbija da se izjasni o novoj ljubavi. Pre dve godine bila je u vezi sa fudbalerom Lolom Smiljanićem, a fizički neodoljivo podseća na Bojanu Stojković.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>