Ostalo

Sme�no

Zabranjen seks na plaži u Rovinju

Plaža kod Rovinja - Punta Križa, poznata kao okupljalište svingera, osvanula je polupusta nakon odluke gradskih vlasti da zabrani seks na tom području.

Zabranjen seks na plaži u Rovinju



Juče ujutro na plaži je postavljeno pet ploča s natpisima na četiri jezika, u krugu od jednog kilometra, koje upozoravaju da se radi o teritoriji na kojoj je zabranjeno ponašanje koje može "povrediti moralne osećaje građana", poput egzibicionizma, bludnih radnji, piše "Glas Istre".

Informacija s potpisom grada Rovinja napisana je na engleskom, nemačkom, italijanskom i hrvatskom jeziku, a postavljanju oznaka su, uz komunalne redare, prisustvovali policajci i čuvari koji će od sada brinuti o poštovanju zabrane i to u periodu od 10 do 21 čas.

Akcija je pokrenuta na inicijativu grada i njegove turističke zajednice, uz podršku kamping udruženja Valalte i Maistre koje uz ovu zelenu tampon-zonu imaju svoja visokokategorizovana turistička naselja.

Jedini bliski susret nudista i policajaca dogodio se, navodi "Glas Istre", prilikom postavljanja prve ploče, kada su se kupači zainteresovali kakvo se to obaveštenje postavlja. Dobivši objašnjenje ubrzo su se obukli, a lokalni ugostitelji su prokomentarisali da od toga niko neće imati koristi.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug, Mondo
Foto: Glas Istre

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>