Region

Svet

Ekrem Jevrić posle ljubljenja sa plavušom u akciji sa crnkom! (Foto)

Po izlasku sa Farme Ekrem Jevrić se uglavnom provodio po beogradskim lokalima, pre nego što je juče otputovao u Ameriku.

Ekrem Jevrić posle ljubljenja sa plavušom u akciji sa crnkom! (Foto)



Ekrem Jevrić prevario Igbalu! (Foto)
Najberićetnije mu je bilo u Žarkovu, na salašu "Ambar". Tu se prvo ponovo ljubio s mladom Kubankom Milagros, s kojom je već bio u akciji, a onda i s njenom drugaricom. Jedna plavuša, druga crnka. Ne bira on mnogo. A kad su i ove fotke stigle u naše ruke, pozvali smo Ekrema da pitamo koja je bolja.



"Bolja je plavuša! Ali nemojte da pišete o tome! Igbali smeta. To je bilo samo u prolazu, ne daj bože da mi žena za to sazna! Naljutila bi se sto posto. A bilo dobro, bila hrana, bile devojke, bio Džej, ma, bilo sve...", rekao je Jevrić.



E sad, to "sve" nas je posebno zainteresovalo, ali on nije hteo da otkrije šta je tačno mislio. Na pitanje da li bi posle ovoga predložio svojoj Igbali da zajedno probaju s nekom devojkom, ko iz topa je ispalio:

"Aaaaa ne, bate! Ne bih smeo da joj pomenem ni u šali!"

Jevrić je otkrio i neke svoje planove: "Putujem za Njujork, a vraćam se 3. avgusta. Najbolje bi bilo da i Igbala krene sa mnom u Srbiju, ne sme više stvarno da me pušta, evo šta se dogodi", rekao je mrtav ozbiljan Ekrem.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>