Ljubav

Style

Da li seks na prvom sastanku ženu čini lakom?

Koliko god se trudili da na seksualnom polju odemo dalje do predrasuda, pojedine ipak opstaju, Jedna od njih je i ona da je seks na prvom sastanku pogrešan potez.

Da li seks na prvom sastanku ženu čini lakom?



Njena raširenost je drugačija kod žena i muškaraca, a pojedini stručnjaci savetuju da je krajnje vreme da je se svi oslobodimo. Časopis "Kosmopolitan" sproveo je istraživanje o seksu na prvom sastanku, u njemu je učestvovalo 1000 žena i muškaraca, starosti od 18 do 35 godina.
 
Rezultati su sledeći: 39 posto žena se odvažilo da provede noć sa partnerom već nakon prvog sastanka.
 
Ipak, bez obzira na "hrabrost" i razloge takvog koraka, većina pripadnica lepšeg pola, njih 82, 6 procenata, smatra da to nije dobar početak za uspešnu i dugu vezu. Muškarci su liberalniji, 67 procenata njih u seksu  na prvom sastanku ne vidi ništa loše i ne osuđuju žene koje se odluče na takav korak.
 
Žene se najčeše plaše da ih muškarac nakon seksa na prvom sastanku neće nazvati. Pored loših primera, za konačnu ocenu moraju da se uzmu i oni pozitivni kojih ima sasvim dovoljno.
 
"Spadam u one koji veruju da seks na prvom sastanku ne mora da nužno vodi raskidu veze. Moje dve ozbiljne veze su počela na taj način. Moja najbolja prijateljica je spavala sa svojim suprugom na njihovom prvom sastanku", rekao Džef Vilser, koautor knjige "U redu je da spavaš sa njim na prvom sastanku".

On dodaje da svako ko veruje da je seks na  prvom sastanku to slobodno i učini. Bez ustručavanja i robovanja predrasudama.

Autor: M.P.
Izvor: Blic Žena
Foto: Hybrid images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>