Svet

Region

Džerard Batler: Novak Đoković mi je prijatelj, volim i njega i Marija

Glumac Džerard Batler otkrio je da je dobar prijatelj sa Novakom Đokovićem, ali da je u finalu Vimbldona navijao za Endija Marija zato što je Škot.

Džerard Batler: Novak Đoković mi je prijatelj, volim i njega i Marija



Batler je veliki ljubitelj sporta, navijač je Seltika, burno je pratio svaki poen na Centralnom terenu u finalu najprestižnijeg turnira na svetu, a samo dan kasnije bio je Đokovićev gost na Gala večeri, na kojoj je prikupljeno milion i 200 hiljada evra za decu iz Srbije.

"Bio sam na Srbija openu, družio sam se sa Novakom. Gledao sam ga na raznim turnirima, navijao za njega na dobrotvornom meču u Los Anđelesu, i mnogo mi se dopada što se toliko bavi humanitarnim radom. On je igrao na Vimbldonu, a uspeo je i da organizuje ovu humanitarnu akciju i to je neverovatno. Zato sam i došao da ga podržim", rekao je Batler za B92.

Novak Đoković domaćin humanitarne večere za decu Srbije, među zvanicama i filmske zvezde (Foto)
"Bila je ovo zaista čudna situacija, Novak mi je prijatelj, a ja sam iz Škotske. Bio je to neverovatno bitan dan za našu zemlju Marija. Bilo je veličanstveno biti na tom meču. Žao mi je zbog Đokovića, ali će on osvojiti još mnogo turnira, obojica će. U suštini, srećan sam zbog Marija."

Na konstataciju da je na finalnom meču sedeo iza predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Batler je rekao da ga je sigurno u nekim trenucima nervirao.

"Nisam razgovarao s njim. Mislim da sam ga malo nervirao jer imam jak glas, a na meču sam se dosta drao. Mislim da se trgao nekoliko puta", istakao je Batler.

Autor: B.B.
Izvor: B92
Foto: Beta/Joel Ryan/Invision/AP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>