Region

Svet

Ceca nastupa na Ibarskoj za 70 hiljada evra

Svetlana Ceca Ražnatović održaće koncert 20. avgusta u klubu "Mondo džungla" kod Čačka , samo 22 kilometra udaljenom od Guče, gde će se održati jubilarni 50. sabor trubača. Ceca će za ovaj koncert dobiti neverovatnih 70 hiljada evra.

Ceca nastupa na Ibarskoj za 70 hiljada evra



"Ideja vlasnika kluba je bila da većinu posetilaca sabora trubača privuče u svoj lokal, a to je mogao da uradi samo ako dovede neku veliku zvezdu. Teško da će neko na putu ka Guči moći da zaobiđe Cecu! Suma koju je tražila je ogromna, ali će i zarada biti velika - u planu je da se oko bazena, koji su sastavni deo kluba, podignu mini-šatre u kojima će biti gosti, a naplaćivaće se i parking" - kaže izvor blizak vlasniku kluba.

Izvesno je da će nastup folk dive uticati na posetu poslednjeg i ujedno najposećenijeg vikenda Sabora trubača u Guči! Potvrdu da će Ceca pevati u vreme sabora trubača dobili smo i iz kluba.

- Tačno je da dolazi Ceca i očekujemo veliku posetu jer ona ima brojnu publiku u Čačku. Za tu priliku proširićemo kapacitet kluba, pa će gosti moći da uživaju na tri hektara otvorenog prostora - rekli su nam u klubu „Modo džungla".


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>