Region

Svet

Ceca Ražnatović pevala Budvanima! Romana igrala, Martina se napila! (Foto)

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je u nedelju uveče pred nekoliko hiljada Budvana u poznatoj budvanskoj diskoteci Top Hill, i to drugi put zaredom ove godine.

Ceca Ražnatović pevala Budvanima! Romana igrala, Martina se napila! (Foto)



Klub je bio poprilično popunjen, a pevačica se posle večere u luksuznom rizortu "Dukley Gardens" uputila prema klubu, gde je u dugoj crnoj haljini na scenu izašla sat vremena posle ponoći. Pesma "Mrtvo more" obeležila je početak koncerta, a tokom dvočasnovnog nastupa pevačica je izvela mnoštvo novih i starih hitova.

U vip delu kluba uživali su neki od Cecinih najvatrenijih fanova, ali i nekolicina javnih ličnosti, među kojima su se našle Romana Panić i Martina Vrbos.



Vidno raspoložena Banjalučanka neumorno je đuskala uz svaku Cecinu pesmu, a više puta u toku večeri pozivala je samo njoj znanu osobu mobilnim telefonom, kako bi joj prenela deo atmosfere sa koncerta. I dok je Romana telefonirala, njena koleginica iz Hrvatske Martina Vrbos, nazdravljala je sa svojim prijateljima, i to samo žestoko premium pićem! Martina je malo više popila, a u jednom momentu ostavila je čašu, i Ciroc votku pila direktno iz flaše, što je zabeleženo objektivom aparata.

Ne previše raspoložena Ceca, koncert je završila pesmom Đurđevdan, a zatim pozdravila publiku i sišla sa scene. 

Autor: B.B.
Foto: Nikola Bojanić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>