Region

Svet

Farma 2013 u rođendanskom duhu: Jelena Karleuša i Indira Radić večeras proslavljaju sa farmerima!

Indira Radić danas puni 47 godina, a svoje rođendansko slavlje upriličiće na "Farmi" i to u društvu folk dive Jelene Karleuše!

Farma 2013 u rođendanskom duhu: Jelena Karleuša i Indira Radić večeras proslavljaju sa farmerima!



Od mnogih neobičnih rođendanskih slavlja, ono koje će imati pevačica Indira Radić moglo bi se svrstati u red najinteresantnijih, pošto će folkerka danas napuniti 47 godina, a večeras u rijalitiju "Farma" će i obeležiti ovaj datum.

Ulazak Indire Radić u “Farmu” unapred je najavljen, a pevačica će za svoj dan rođenja pevati svim učesnicima seoskog rijalitija. Ipak, nije poznato da li će produkcija pevačicu iznenaditi tortom, ali kako to obično biva petkom uveče, pića i ića će biti u izobilju.

Osim Indire Radić, gošća popularnog rijalitija biće i Jelena Karleuša, a s obzirom na to da se njih dve i privatno druže, kao i da je folkerka čest gost na rođendanima pop dive, srpska Šakira imaće bar jednu gošću na svojoj javnoj proslavi rođendana koju bi verovatno imala i da slavi kod kuće. A ono što je takođe poznato jeste da će žurka u Lisoviću trajati do jutarnjih časova, kao što to obično biva.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Svet, Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>