Ostalo

Sme�no

Perwoll Grazia Shopping Night - 10. maja očekuje vas odličan provod i brojni popusti

Manifestacija "Perwoll Grazia Shoping Night" biće održana 10. maja na četiri mesta u Beogradu sa početkom u 19 časova, kada će posetioci moći da uživaju u raznim popustima, ali i zabavnom programu.

Perwoll Grazia Shopping Night - 10. maja očekuje vas odličan provod i brojni popusti



Lokacije na kojima će brojni popusti biti omogućeni u sklopu ove manifestacije su Sava Centar, TC Zira, centar Beograda u Knez Mihailovoj kao i Delta City.



Prisutni u Delta City-u će za početak uživati u kupovini i popustima, dok ih kasnije čeka zabavni program za mlade i starije posetioce. Klovnovi i mađioničari, zajedno sa animatorima zabavljaće one najmlađe za koje je na glavnoj bini zakazana i mađioničarska predstava, dok će malo stariji "šopingholičari" od 19:30h moći da uživaju uz DJ-a. Već u 20 časova očekuje ih koncert Bojana Marovića koji će upotpuniti ovo veče.

U sklopu "Perwoll Grazia Shopping Night-a", koji tradicionalno privlači veliki broj posetilaca, uz najbolje popuste na preko 100 brendova iz aktuelnih kolekcija za proleće/leto, u Delta City-u dostupni su i diplomci italijanske škole mode koji će svima kojima je to potrebno otkloniti dileme oko kupovine ili pružiti potrebne modne savete.



Autor: M.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>