Ostalo

Sme�no

Svadba za maštanje: Kolektivno venčanje 222 para 18. maja

Tradicionalna, 15. po redu manifestacija kolektivnog majskog venčanja biće održana 18. maja ispred Skupštine grada Beograda.

Svadba za maštanje: Kolektivno venčanje 222 para 18. maja



Ove godine 222 mladenačka para, ne samo iz naše zemlje već i iz inostranstva, učestvovaće u glamuroznom događaju koji ima za cilj propagiranje porodičnih vrednosti i bračnog života.

Milan Krkobabić, predsednik odbora zaslužnog za organizovanje kolektivnog venčanja, ukazao je na to da retko koja menifestacija uspeva da odoleva vremenu tako dugo i održi se već godinama.

Program će započeti svadbenim plesom ispred hotela Moskva nakon čega će se mladenci uputiti ka Skupštini grada Beograda, gde će izgovoriti svoje sudbonosno DA. Očekuje se da će na stotine Beograđana doći da prisustvuje kolektivnom venčanju koji, kako kaže Milan Krkobabić, predstavlja najlepši i najradosniji događaj u našoj zemlji.

"Nema ništa lepše od tradicionalne srpske svadbe, a ja se posebno radujem trenutku kada će na hiljade parova zaplesati u okviru bala ispred Hotela Moskva", rekao je Krkobabić .

Sve mlade dobiće na poklon venčanice, a za parove koji dobiju bebu grad Beograd obezbedio je i besplatna dečja kolica. "Mnogi parovi koji su učestvovali u kolektivnom venčanju u međuvremenu su dobili decu, a ta novorođenčad nama predstavlja najveći poklon", rekao je Krkobabić.

Ovaj bal dobiće medijsku podršku Radio Televije Srbije i Studija B. Čuvena televizijska emisija "Žikina šarenica" koju vodi novinar Žika Milenković tradicionalno će, kao i proteklih godina, uživo prenositi atmosferu sa venčanja.

Dejan Veselinov direktor turističke organizacije Beograda ukazao je na to da je ova manifestacija ujedno i odlična promocija našeg glavnog grada. "Ovo je najlepša moguća slika Beograda koju šaljemo u svet", rekao je.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: Ž.Šafar

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>