Region

Svet

Farma 2013: Sha i Ljuba: Puklo prijateljstvo!

Zorica Marković je šokirala sve ukućane kada je za nove sluge postavila Ljubu i Sha, a tada su i najjača prijateljstva u kući počela da pucaju.

Farma 2013: Sha i Ljuba: Puklo prijateljstvo!



Manje-više svi ukućani su međusobno posvađani, a atmosfera na imanju je blago rečeno nepodnošljiva pa nije ni čudo što se i najbliži upuštaju u svađe. Ovaj put to su bili Ljuba i Sha, dobri prijatelji.

U toku običnog razgovora, Ljuba je rekla Sha da mu je ona drugarica, a da joj on priča iza leđa, ali reper joj nije ostao dužan: "Ljubo, nemoj da mi pričaš ništa, do juče si ti pljuvala Staniju, a sada se tu šetaš sa njom". Ljuba je htela da se odbrani pa je rekla da joj nije bio cilj da maltretira Staniju, ali joj je reper dao do znanja da nema potrebe da ga pravi ludim.

"Ja više nikome ne verujem", rekao je reper, a Ljuba se složila sa ovom konstatacijom, a sličnu izjavu i sama je imala pre dva dana, kada je dodala da bi rado bacila bombu na Farmu.

Posle ove rasprave Ljuba i Sandra su razgovarale o reperu  i zaključile da je iskompleksiran, kao i da su ukućani napokon uspeli da ih posvađaju, a kada je Sandra prokomentarisala kako joj je Sha rekao: "Sandra, ja znam mnogo stvari o tebi", Ljuba je samo dodala: "Ma nemoj, a on je cvećka?".

Izgleda da su "farmeri" previše napeti, nervozni i opterećeni atmosferom koja vlada na imanju i jednostanvo je nemoguće ostvariti normalan i prijateljski odnos u tim uslovima.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Tv Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>