Svet

Region

Zanima vas kako danas izgleda zvezda filma Flashdance? (Foto+Video)

Jedan od najpopularnijih filmova "Flashdance" ovog meseca slavi 30-tu godišnjicu. Glavna zvezda filma Aleks Ovens tumači igračicu koja sledi svoj san, iako je život odveo nekim drugim putem.

Zanima vas kako danas izgleda zvezda filma Flashdance? (Foto+Video)



Glumica Dženifer Bils, kako glasi pravo ime popularne Aleks, i posle trideset godina izgleda atraktivno kao i u filmu, a u međuvremenu je ostvarila neke manje uloge. Iako se u medijima nije pojavljivala pa su se mnogi pitali čime se bavi, Dženifer je ostala u glumačkoj branši. Ukoliko ste pratili seriju "The L Word" mogli ste je videti u jednoj od glavnih uloga, a našla se i u FOX-ovoj seriji "The Mob Doctor".



Verujemo da se jako dobro sećate naslovne numere iz filma "What A Feeling" Irene Cara, koja i dan danas živi i mnogima je jedna od omiljenih, a dobila je i Oskara za najbolju originalnu pesmu 1984.



"Flashdance" je okarakterisan kao jedan od najboljih filmova tog žanra u istoriji. Pojedine plesne tačke odigrala je glumica Marin Jahan kao dvojnica Džesike Bils, a brejkdens scenu na samom kraju filma snimio je igrač "Crazy Legs".

Baš zbog ovih okolnosti reditelj filma Edrian Lejn se morao izuzetno potruditi oko snimanja, kako se dvojnici ne bi primetili.



Film "Flashdance" je ideja kanadske igračice Murin Merder iz Toronta, a na samom početku prikazivanja zaradio je čak 92,9 miliona dolara.





Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>