Region

Svet

Farma 2013: Ljuba Pantović: Bacila bih bombu na Farmu!

Iako je u više navrata Ljuba Pantović istakla kako je sportista koji priznaje samo fer borbu, to se očigledno ne odnosi na život u seoskim uslovima, jer je bodibilderka izjavila da bi bacila bombu na imanje u Lisoviću.

Farma 2013: Ljuba Pantović: Bacila bih bombu na Farmu!



Nakon što je izabrana za slugu, Ljuba je očigledno drastično promenila mišljenje o pojedinim učesnicima, što je rekla i Zorici Marković dok su u sredu ujutru ispijale kafu. Tom prilikom bodibilderka je izrekla i pretnju eksplozivnom napravom.

"Sad je za mene sve ovde teorija zavere. Neprijatelji su svuda oko mene. Meni se, doslovce se*e od svega ovoga. Ja bih ovde otvorila vrata, ubacila bombu bez trunke griže savesti i zatvorila vrata", rekla je Pantovićeva, a Zorica je preko ove njene izjave prešla kao da je nije ni čula.

Inače, ovom razgovoru predhodila je njena debata sa Zoricom, tokom koje je folk pevačica smirenim tonom objasnila Ljubi šta se dešava.

"Dvoje, troje ljudi reklo mi je da se sklonim od tebe", istakla je pevačica i nastavila: "Kada si me pozvala da sednem pored tebe, pristala sam jer si mi draga. Želela sam da imaš veliko ime kao što sam ja, zbog toga sam i pristala da sedim na čelu stola. Biti sa nekim 20 dana i družiti se kao što smo se nas dve družile nije dovoljno za prijateljstvo. Ti si meni draga, ali isto tako u odnosu na sve druge farmere ti si proračunata", rekla joj je Zorica, optuživši tom prilikom Eru da se smeška svima i da je zbog toga mudar jer ćuti, trpi i skuplja bodove gradeći put ka pobedi.

"Zadruga će reagovati odgovarajućim merama na sve što čini kršenje pravila "Farme"", kratko su poručili sa televizije "Pink" povodom javnih pretnji Ljube Pantović.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>