Region

Svet

Veliki Brat 2013: Maja Volk i Dragutin Topić odlučili da se klone Maje Nikolić!

Maja Nikolić je ostala bez dva saveznika, Maje Volk i Dragutina Topića. Njih dvoje su odlučili da je se klone jer se ona svađa bez argumenata i nije spremna da se promeni.

Veliki Brat 2013: Maja Volk i Dragutin Topić odlučili da se klone Maje Nikolić!



Veliki brat je pozvao Maju Volk kako bi joj dao ulogu majke sultanije u ovonedeljnom zadatku po ugledu na hit seriju "Sulejman Veličanstveni". Međutim, kako je u ponedeljak uveče došlo do rasprave između dve Maje, Velikog brata je interesovalo šta Maja Volk ima da kaže o tome.

"Rasprava bez validnih argumenata. Ona uvek govori šta misli, ali te svoje msili ne potkrepljuje agumentima. To me je izbacilo iz moje kože. Reći da je Dante satanista, potpuno je suludo. Sticajem okolnosti moja majka je napisala jednu knjigu o njemu, pa me je to i emotivno pogodilo."

Ono što Maja Volk najviše zamera Nikolićevoj, pored nedostatka argumentacije, je ključna rečenica koju je izgovorila: "Ne lupaj!", na šta je Maja Volk odreagovala tako što se povukla u sobu da meditira. Međutim, Nikolićeva je bila uporna i stalno je ponavlja da ona tako misli, i da se ne slaže sa Majom.

Sa njom se slaže i Dragutin Topić, koji je smatrao da mu je Maja Nikolić kao sestra, ali da je shvatio da je najbolje da "hvata dijagonale" po kući jer nije uspeo da joj objasni da ga njene priče opterećuju.

"Nikolićeva ne želi da se menja, to mi je stavila do znanja. Postupa uvek u skladu sa svojim likom i delom, zato sam i rešio da se udaljim. Najviše me nervira kada ona priča o veri i hrišćanstvu, a njenu postupci govore potpuno suprotno od onoga što propagira."

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>