Region

Svet

Veliki Brat 2013: Top, Sindi ili Maja Volk napuštaju kuću?

Boban Stojanović nema tremu pred večerašnje izbacivanje, iako bi, kako kaže, i on mogao biti izbačen.

Veliki Brat 2013: Top, Sindi ili Maja Volk napuštaju kuću?



Boban nema tremu, ali veruje da će danas biti napeto. Jedino ga hvata nervoza zbog drugih koji šire i emituju svoju nervozu. Boban veruje da bi večeras, pored njega, Sindi, Top ili Maja Volk mogli da napuste kuću.

Veliki Brat 2013: Pobednici VB Vizije: Ava, Soraja, Željko i Slavko dobili imunitet!
"Sindi, zato što bi bilo pravedno i korektno da, posle sukoba sa Nevenom, i ona napusti kuću na Košutnjaku, a tog su mišljenja i drugi ukućani", kaže Boban. On je mišljenja da iako su divni ljudi, Top i Maja Volk se ne snalaze najbolje u rijalitiju, često se povlače, nisu u interakciji sa drugim ukućanima, i kako kaže, postaje im sve teže i teže. "Oni su nekako nevidljivi", dodaje Boban.

O novom zadatku u kojem ih kažnjeni Soraja, Slavko, Maja Nikolić i blizanci služe, Boban kaže da su neki jedva dočekali da komanduju, misleći pre svega na Maju Volk koja je već dala nekoliko instrukcija šta treba da se uradi, što ga je začudilo.

Boban je ispričao da je bilo i simpatičnih naredbi poput Anetine, koja ja naredila Žarku da sedi pored nje, kako bi ga poštedela "muka". Takođe, objasnio je da on lično ne voli da komanduje drugima, jer ne voli nikakvu vrstu ustrojstva, i ne želi da poremeti na taj način neke odnose koje je izgradio.

"Biću moćan onda kada tu moć budem mogao da potkrepim znanjem, veštinom", izrazio je Boban svoj stav o zadatku.

Na pitanje Velikog brata šta je obeležilo jučerašnji dan, Boban je kao iz topa odgovorio - debate sa Majom Nikolić.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>