Ostalo

Sme�no

Venčanice sa pantalonama (Foto)

Popularni hrvatski dizajneri predstavili su zanimljive komplete, za sve dame koje imaju nekonvencionalan pristup venčanju.

Venčanice sa pantalonama (Foto)



Dizajnerski dvojac "eNVy Room" predstavio je novu kolekciju venčanica pod nazivom "eNVy room weddings", koja pored raskošnih haljina, zadivljuje i elegantnim kompletima od čipke, satena i muslina.

I mada nije uobičajeno da mlada na venčanju nosi pantalone, ovi kompleti su urađeni sa toliko stila i elegancije, da su nakon revije u Zagrebu doslovno razgrabljeni.

Sam kroj pantalona daje poseban šmek celoj kombinaciji. Uz atraktivan korset i šešir, dama je na "visini" zadatka, spremna da izgovori sudbonosno "Da", poručuju dizajneri.



Jedna od svedenijih kombinacija, koja se ističe reverima od satena, privukla je najveću pažnju. Mnogi se slažu da je najbolji spoj elegancije i jednostavnosti.

Pažnju je privukao i jedan od modela sa širokim pojasem i jednostavnim pantalonama, koji uz svedeni korset predstavlja savršen izbor za "najvažniji dan u životu".



Za sve dame koje imaju nekonvencionalan pristup venčanju, ovo je odlično rešenje.

Hrvatski dizajneri savetuju da je dobro kombinovati perje i atraktivan nakit, što će, kako kažu, učiniti da buduće mlade budu savršene.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>