Region

Svet

Bijonse će u Beogradu pevati uz matricu

Američka pop pevačica, kompozitor, plesačica i glumica Bijonse Žizel Nouls Karter (31), posle tri godine 15. aprila u Beogradu počinje evropski deo svetske turneje "Šou gospođe Karter".

Bijonse će u Beogradu pevati uz matricu



Sve ulaznice za prvi koncert pop dive u Srbiji su odavno rasprodate, a ona će, kako saznajemo, te noći u "Kombank areni" uživo otpevati samo nekoliko pesama! I to najverovatnije balade. Ovo ne treba da čudi previše, jer je gospođa Karter na bini veoma aktivna kada je koreografija u pitanju ("Vežbam dok mi stopala ne prokrvare"). Ali da istovremeno pleše i peva, a da se nijednog trenutka ne zadiše, mogao je samo pokojni kralj popa Majkl Džekson. Uostalom, i Madona (uverili smo se na Ušću) i Lejdi Gaga na svojim koncertima i turnejama pevaju na matricu ili plejbek.

Višestruka dobitnica "Gremija", Bijonse, nedavno je šokirala javnost kada je na plejbek otpevala američku himnu na inauguraciji predsednika Baraka Obame.

Bijonse obrađuje hit Ejmi Vajnhaus (Video)
"Šou gospođe Karter" je Bijonsina četvrta svetska turneja, kao podrška njenom petom studijskom albumu koji još nije objavljen. Posle Beograda nastupiće u Zagrebu, Bratislavi, Amsterdamu, Parizu, Dablinu, Cirihu, Milanu i još 10 evropskih gradova. Njenih šest koncerata u londonskoj "O2" areni rasprodato je za samo tri minuta!

U međuvremenu, Bijonse će sa Andreom 3000 snimiti i pesmu za film "Veliki Getsbi", koji producira njen suprug Džej-Zi. Reč je o numeri "Back To Black", pokojne pevačice Ejmi Vajnhaus.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>