Region

Svet

Region

Milan Kalinić u noćnom provodu, ponovo sa Gordanom! (Foto)

Osim profesionalne, Milan Kalinić pokazao je i svoju privatnu stranu nakon što su osvanule fotografije na kojima se glumac vidi u noćnom provodu u klubu sa Gordanom Žarković.

Milan Kalinić u noćnom provodu, ponovo sa Gordanom! (Foto)



Sa Gordanom su ga i pre nekoliko godina povezivali, a zbog koje je, kako se spekulisalo, imao problema sa suprugom.

"Nakon predstave u "Domu Sindikata" organizovana je proslava u jednom klubu, gde su se našli i Milan i Gordana. Pozdravili su se, a na njihovim licima se videlo da su srećni što su na istom mestu. Sve vreme su bili zajedno, osim kada je Milan odlazio da se pozdravi sa ostalim ljudama, ali se ponovo njoj vraćao. Igrali su jedno uz drugo, te se moglo reći da su prisni, ali sa njima su bili i Andrija Milošević, Marinko Madžgalj i Dubravka Mijatović" - izjavio je izvor koji se našao na licu mesta.



"Ona je prijateljica Bate Samardžića i sreli smo se u klubu. Mi smo školski drugari koji su se sreli i popričali. Ne vidim šta je tu čudno, ja imam slike sa mnogim ljudima. Posle "Doma sindikata" smo otišli tamo i proveli se, bilo je nas dosta tamo" - izjavio je Kalinić.

"Sinoć smo posle 50. predstave otišli na proslavu. Mi smo prijatelji, tamo je bilo mnogo ljudi. Ne postoji nikakva osnova za problem. Nikakvog problema nije ni ranije bilo" - rekla je Gordana, dodavši da ne zna da je snimak na kome je srdačna sa Kalinićem imao ikakve veze sa prestankom rada Slađane Slavković na TV "Prva" o čemu se ranije pričalo.



Snimak prisnog zagrljaja Milana Kalinića i Gordane Žarković emitovan je u emisiji "Ekskluziv" na televiziji "Prva", a nakon toga tadašnja urednica Slađana Slavković ostala je bez posla.

"Jako sam dobar prijatelj sa Milanom Vasićem, a zašto je toliko bio zanimljiv taj zagrljaj sa Kalinićem, ne znam. Oni su u prilogu to predstavili kao romantičnu scenu i pustili muziku iz "Titanika". Mislim da je i to doprinelo da se čitava scena protumači pogrešno. Pretpostavljam da je to razlog što je Milan burno reagovao na sastanku na "Prvoj", a zaista ne bih da komentarišem da li je ta žena dobila otkaz zbog toga", izjavila je tada Gordana.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>