Region

Svet

Region

Milan Kalinić dobio prvog sina

Šarmantni glumac i voditelj Prve srpske televizije Milan Kalinić je u ranim jutarnjim časovima postao otac po drugi put. Njegova supruga Sandra porodila se u Ginekološko-akušerskoj klinici „Narodni front" u Beogradu i na svet donela zdravog dečaka.

Milan Kalinić dobio prvog sina



Porođaj je obavljen prirodnim putem, kao i 11. marta 2008. godine, kada su Kalinići dobili ćerku Teu.

"Dečak je dobio najbolje ocene lekara, Sandra se oseća dobro posle porođaja koji je protekao bez komplikacija, što je najbitnije u ovom momentu" kaže izvor blizak Milanu, i dodaje: "Milan je presrećan jer je žarko želeo sina i radovao se njegovom dolasku na svet još od trenutka kada je saznao da je njegova draga u drugom stanju. Od rođenja dečaka ne prestaje da javlja radosnu vest i samo se smeje. U SMS poruci koju je prosleđivao na brojeve iz telefonskog imenika Milan je napisao u svom vickastom maniru „rodio se sin, mali gospodin" završava naš sagovornik.

Milan je na tradicionalni način, uz neizostavno cepanje majice, s rodbinom, bivšim i sadašnjim kolegama i prijateljima u restoranu u beogradskoj ulici Gospodara Vučića proslavio rođenje sina. Žurka traje, a verujemo da će do jutra, a na njoj je više od 100 zvanica. Sandra i Milan su u braku od 2006. godine i nijedna spekulacija ni trač nisu do sada ugrozili njihovu ljubav.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>