Region

Svet

Farma 2013 i novi skandal: Filip zaključao Gocu u poljski WC! (Video)

Glumica Goca Bjelica optužuje manekena Filipa da ju je namerno u sitnim satima zaključao u poljski WC. Filip tvrdi da je došlo do nesporazuma i da ga je ona zapravo zamolila da to učini.

Farma 2013 i novi skandal: Filip zaključao Gocu u poljski WC! (Video)



Strasti na "Farmi" se ne smiruju. Deveta noć je protekla u raspravljanju glumice Goce Bjelice i Filipa Panajotovića, oko nezgode koja se desila u toaletu.

"Napravio sam grešku. Stanija i ja smo otišli do kupatila, a kroz vrata od WC-a je duvalo. Gospođa nije mogla da uđe. Zabravio sam vrata, jer je vetar duvao i zaboravio sam na nju", objasnio je Filip svoju verziju.

"Predlažem da se uradi doping kontrola, da se vidi ko šta radi. Sa mnom je bila Vesna i sama sam ušla u WC. U trenutku dok se svlačim, vidim dve osobe. Jedna je bila Filip, druga je bila ženska, ali ne znam ko. On je rekao "požurite", ja sam rekla: "samo da piškim i povučem dim, dva". Oni su se okrenuli i otišli. Kasnije sam pokušala da izađem, ali nisam mogla. Sve je to bilo bez ikakve moje molbe da mi pomognu", iznervirano je vikala Goca i dodala:

"Dečko, ne možeš da se izvinjavaš za stvar koja nije normalna. Hoću da ideš na doping kontrolu, i ja ću da idem. I kod psihologa", izričita je bila glumica.

U tom trenutku Stanija uskače u odbranu manekena. "Zamolila je", rekla je starleta.

"Ček, ček! Ja sam zamolila tebe, da mi ... Šta?", pitala je glumica u neverici.

"Da zatvorim vrata", rekao je Filip.

Miki Mećava je stavio tačku na priču zaključivši da on problem ne može da reši, već da će se sve videti na snimku.

Snimak rasprave možete videti ovde:



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>