x

Sve na portalu o:

Filip Panajotović

Filip Panajotović ima novu devojku? Konačno preboleo Staniju Dobrojević (Foto)
Filip Panajotović je na svom putovanju u Kinu, gde bi trebalo da ostane tri meseca, izgleda upoznao novu devojku, a fotografiju sa njom je podelio na društvenoj mreži.
21. april 2014. 22:42
Filip Panajotović ili Boris Stamenković?! Šta kada novinar pobrka imena? (Video)
Tokom intervjua koji su Filip Panajotović i Boris Stamenković, bivši učesnici rijalitija Farma, dali prilikom proslave jednog portala, došlo je do prave zbrke. Iako su ova dva momka veoma popularna i nije baš da liče, novinar je napravio prilično zbunjujući prilog!
2. april 2014. 12:14
Filip Panajotović postao suvlasnik nove društvene mreže!
Filip Panajotović postao je suvlasnik nove društvene mreže koja za cilj ima da na jednom mestu okupe ljudi iz Srbije, dijaspore i drugih balkanskih zemalja, kako bi se upoznali sa aktuelnim dešavanjima na ovim prostorima.
26. mart 2014. 21:35
Filip Panajotović odlazi na tri meseca u Šangaj zbog atraktivne Ruskinje?!
Maneken Filip Panajotović je po svemu sudeći preboleo Staniju Dobrojević, pošto je umesto u Peking odlučio da ode u Šangaj i to zbog atraktivne manekenke iz Rusije. Manekenka, sa kojojm je Panajotović u kontaktu, će u isto vreme biti u Šangaju kad i on.
21. mart 2014. 09:42
Filip Panajotović u vezi sa bivšom devojkom Vlade Stanojevića!
Filip Panajatović posle nedavnog raskida sa Stanijom Dobrojević, utehu je potražio u bivšoj devojci voditelja Vlade Stanojevića, Mini Dobrosavljević.
11. mart 2014. 09:04
Filip Panajotović istetovirao Stanijino ime!
Bivši učesnik Farme 4 Filip Panajotović pohvalio se na društvenoj mreži Fejsbuk još jednom tetovažom, a ovog puta u pitanju je ime njegove bivše, a možda i sadašnje devojke Stanije Dobrojević.
14. februar 2014. 15:45
Filip Panajotović se pohvalio top-formom go do pojasa! (Foto)
Maneken Filip Panajotović koji je svojim učešćem na Farmi 5 i vezom sa popularnom starletom Stanijom Dobrojević danima bio na naslovnim stranama, sada je odlučio da zaintrigira dame na društvenim mrežama.
10. februar 2014. 21:19
Stanija Dobrojević odvela Filipa Panajotovića kod svoje mame
Posle brojnih spekulacija i nagađanja, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović Suhvaćeni" su zajedno, pa pošto više ne mogu da se sakriju od javnosti, starleta je manekena odvela kod svoje mame.
9. februar 2014. 12:51
Staniju Dobrojević i Filipa Panajotovića sada jure i paparaci amateri: Opet usnimljeni zajedno! (Foto)
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović ne mogu da se otresu fokusa javnosti. I kada žele da sakriju svoju vezu, njih na svakom koraku vrebaju budne oči paparaca amatera!
8. februar 2014. 14:46
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović se maze u pidžamama? (Foto)
Popularna srpska starleta Stanija Dobrojević ne odustaje od namere da na društvenim mrežama provocira javnost i pokazuje da je ponovo u vezi, ali ne i sa kime. Misteriozni muškarac često je na njenim fotografijama, ali bez prikazanog lica.
6. februar 2014. 10:59
Filip Panajotović: Roditelje mi ne uzimajte u usta, poštujte privatnost!
Filip Panajotović mesecima ne silazi sa naslovnih strana, ali izgleda da je i njemu popularnost došla glave, što zbog veze sa Stanijom Dobrojević, što zbog drugih stvari iz njegovog privatnog života.
4. februar 2014. 23:08
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Afera sat se nastavlja, i maneken provocira! (Foto)
Navodno pomirenje Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića poslednjih dana je glavna tema za nagađanje, a njih dvoje nimalo ne olakšavaju već sve potpiruju fotografijama na društvenim mrežama.
28. januar 2014. 20:56
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović ponovo zajedno: Odao ih sat na Filipovoj ruci! (Foto)
Stanija Dobrojević i maneken Filip Panajotović nisu uspeli da sakriju da su obnovili svoju vezu i da je ipak došlo do pomirenja, a odale su ih fotografije koje su sami postavljali na društvenim mrežama.
27. januar 2014. 21:39
Stanija Dobrojević sa Filipom Panajotovićem otputovala na Kopaonik?! Ipak se pomirili? (Foto)
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović nastavljaju da na sebi drže fokus javnosti. Nakon spekulacija da su se pomirili, starleta se oglasila oštro demantujući takve navode, ali se sada, ipak, nehotice možda izlanula, te otkrila da je ponovo u vezi sa manekenom.
25. januar 2014. 14:45
Stanija Dobrojević slika guzu u gaćicama, a Filip Panajotović stoji pored nje?! (Foto)
Stanija Dobrojević ponovo je počela da provocira fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama, a ovog puta je u pitanju njena zadnjica i tanga gaćice, ali i misterizni muškarac koji stoji pored nje.
24. januar 2014. 13:44
Filip Panajotović u vezi sa sestrom Marijane Mićić?! (Foto)
Iako je u medijima odjeknula vest da su Filip Panajotović i Stanija Dobrojević ponovo u vezi, par se ipak nije pomirio, a izgleda da maneken ima i novu devojku Dajanu Grujić.
23. januar 2014. 09:42
Relja Mišić se oglasio na društvenoj mreži: Drago mi je da su se Stanija i Filip pomirili! (Foto)
Maneken kojeg su povezivali sa raskidom Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića, Relja Mišić, oglasio se na društvenim mrežama jasno stavivši do znanja da mu je drago da se popularni par konačno pomirio.
17. januar 2014. 10:32
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović se konačno pomirili: StanFilovci, radujte se! (Foto)
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović su izgleda ipak uspeli da izglade odnose, i da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu! Njih dvoje su viđeni zajedno, te po svemu sudeći čuveni StanFilovci će večeras slaviti.
16. januar 2014. 20:45
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović složni: Emocije i dalje postoje! Pomirenje na pomolu?! (Video)
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović šokirali su svoje obožavaoce kada su objavili raskid. Ipak, StanFilovci možda imaju čemu da se nadaju i raduju, jer kako kažu i ona i on - iskrene emocije još uvek postoje.
15. januar 2014. 22:39
Filip Panajotović o aferi Alibabić: Ne želim da me u bilo kom kontekstu dovode u vezu sa njima!
Filip Panajotović, nekadašnji prijatelj Jovane Nikolić i Danijela Alibabića, koji je svedočio početku njihove "ljubavne veze" na Farmi, oglasio se povodom skandala kojim su supružnici uzburkali javnost.
15. januar 2014. 14:10
1
2
3
4
5
6
7

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus