Region

Svet

Farma 2013: Vesna Rivas nastavlja po starom, Ekrem ima novu taktiku (Video)

Rialiti šou "Farma" počeo je sa emitovanjem pre nešto više od nedelju dana, a u ovom kratkom periodu svašta se izdešavalo.

Farma 2013: Vesna Rivas nastavlja po starom, Ekrem ima novu taktiku (Video)



Kao i većinu dana do sada i ovaj je obeležila svađa Vesne Rivas sa jednim od ukućana. Ovog puta na meti je bila Zorica Marković. Problem je nastao kada je Vesna prala zube i zadržala se u kupatilu, a Zorica htela da skuva kafu pa joj je bilo potrebno kupatilo kako bi uzela vodu.

Na svaki pokušaj Zorice da smiri strasti i izbegne svađu Vesna je sve više "kipela", a na kraju ni Zorica nije uspela da se obuzda pa joj je uzvratila istom merom. Najviše ju je uvredilo što joj je Vesna rekla da je "niko i ništa".

"To čime se ti kitiš nije ništa, snimila si 35 albuma, a imaš samo dva hita!", rekla je Vesna, a onda odglumila kako pokušava da se priseti Zoricinih pesama.



Ništa bolje nije prošao ni reper Ša, koga je Vesna takođe "potkačila". Dok je Zorica pokušala da se obuzda prilikom rasprave sa Vesnom, reperu je ovaj događaj izgleda bio zanimljiv pa se iznerviranoj Vesni obraćao mirno i tiho sa osmehom na licu. Kasnije je svoje mišljenje o njoj sa svima podelio pred kamerama.

"Između Vesne i mene pucaju varnice. Žena je definitivno zaljubljena u mene. Ja sam svestan toga još od prvog dana. Verovatno to što nije dobila van Farme, očekuje ovde da dobije, ali ja stvarno ne mogu da peglam babe. Stvarno nisam u tom fazonu. Pokušavam da je izbegavam koliko mogu, ali jednostavno mi se kači. Kao privezak je - gde ja tu i ona. Vesna od mene očekuije jedno vruće kupanje, verovatno seks, ali nije u mom fazonu. Ne volim s babama da imam posla", rekao je Ša.



Pored svađa sa Vesnom Rivas, dan na Farmi obeležila je i Ekremova nova taktika. Naime, on je odlučio da se dodvori Goci glumici, jer je zaključio da će ona biti sledeći takmičar koji napušta kuću.

Kako po pravilu onaj ko ispadne bira novog gazdu, cilj mu je da ona izabere njega za sledeću nedelju. Kada bude izabran za gazdu, Ekrem bi za slugu postavio Staniju da bi proverio kako će publika glasati za nju.

Autor: M.P.
Foto: PrintScreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>