Region

Svet

Brena u tigrastoj haljini obara sa nogu

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović  pojavili su se na svečanoj večeri povodom Dejvis Kup susreta reprezenacija Hrvatske i Srbije. Večera je bila u splitskom restoranu "Skaj“, a naša pevačica, koja se pojavila u tigrastoj haljini, prema pisanju hrvatskih medija, oborila je sve sa nogu.

Brena u tigrastoj haljini obara sa nogu



Njenom šarmu nije odoleo ni predsednik Hrvatskog teniskog saveza Radomir Čačić, koji veselo nazdravljao sa Brenom. Brenin suprug i predsednik Teniskog saveza Srbije u tom trenutku nije bio uz nju, nego je vodio neke druge razgovore sa domaćinima.

"Dobro došli“, kazao je Čačić, predsednik Hrvatskog teniskog saveza, a i Boba se nadovezao i ponašao se poput domaćina: “Welcome to Split“, prašio je odličnim engleskim dobro raspoloženi Živojinović. “Puno sam toga prošao s nekim ljudima koji su i sada u hrvatskoj reprezentaciji. Bio sam član jugoslovenske Dejvis kup ekipe zajedno sa Goranom Prpićem, mnogo toga smo prošli zajedno“, prisetio se Boba i dodao da su srpski teniseri lepo dočekani u gradu pod Marjanom.

Brena Split

“Sve je odlično, i ovo mesto za večeru i gostoprimstvo, kažem to bez ikakve 'folirancije', ali žao mi je što još nismo imali priliku da obiđemo grad. Nadam se da će biti vremena i za to“, rekao je Novak Đoković.

Inače, srpska reprezentacija došla je u Split u sastavu: Novak Đoković,  Viktor Troicki, Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić. Hrvatski i srpski teniseri koje smo navikli da gledamo u dresovima, bili su elegantni u odelima srebrno-sive boje sa svetlim kravatama. Svi su se srdačno pozdravili i uz piće pripremali za naredne dane kada će biti jedni drugima suparnici na terenu.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>