Region

Svet

Ivan Ivanović i zvanično razveden

Ivan Ivanović već neko vreme ne živi sa svojom suprugom Zoricom, a njihov brak je nedavno i zvanično završen.

Ivan Ivanović i zvanično razveden



Ivanović je za nedeljnik "Hello" pričao o razvodu i kako su on i bivša žena podnosili tekstove u medijima.

 "Moja supruga i ja smo se razišli mirno i civilizovano, viđamo se prilično redovno, zajedno vaspitavamo i odgajamo našu ćerku Stašu. Razvodi su po sebi stresni, a mi kao javne ličnosti na sve to imamo i tu nesreću da se svaki naš trenutak odvija pred milionima ljudi".

"Onda novinari počnu da tu priču razvlače i pišu gomilu stvari koje se nikad nisu desile. Nije bilo ni jedne jedine svađe u kojoj se dizao ton. I dan-danas smo u dobrim odnosima i čujemo se svakog dana preko telefona. Celu situaciju pogoršalo je to što ja nisam govorio za medije, a kazna je bila to što su svakodnevno pisali baš o onome o čemu sam ja ćutao".

"Duboko sam uzdahnuo, uzeo vazduh i preživeo taj period. Izvinio sam se i bivšoj surpuzi i ćerki zbog svega jer nisam uspeo da se ta medijska kola slome samo na meni, već su njih dve propatile zbog mog posla, izjavio je poznati voditelj koji je spomenuo da je mala Staša za razvod roditelja saznala iz medija.

"Staša je sve u stvari saznala iz novina, fotografisali su moje dete kada je išlo u školu i to je bilo najstrašnije", kaže Ivanović.

Podsećanja radi, početkom prošle godine se pisalo kako se Ivan Ivanović razvodi od supruge Zorice, što on duže vreme nije želeo da komentariše. Kasnije je izjavio da su se samo razišli kako bi malo sredili misli, no razlaz je očigledno bio konačan.

Autor: S.P.
Izvor: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>