Region

Svet

Radomir Antić mesečno prima 126.000 evra!

Posle potpisivanja novog ugovora u decembru, selektoru Srbije su, na njegov lični zahtev, isplaćene plate za godinu dana unapred u iznosu od 126.000 evra mesečno!!

Radomir Antić mesečno prima 126.000 evra!



"Selektor Antić bio je izuzetno zahtevan prilikom potpisivanja novog ugovora krajem prošle godine. Naime, on je došao da radi za platu od 30.000 evra, koliko je imao i njegov prethodnik Miroslav Đukić, ali je odmah po obezbeđenom plasmanu na SP tražio reviziju ugovora i daleko veću platu. Pregovori između njega i predsednika FSS Karadžića bili su vrlo napeti, došlo je i da nesporazuma, zahlađenja odnosa, a sve je kulminiralo posle turneje po Severnoj Irskoj i Engleskoj u novembru, kada su njih dvojica jedva komunicirali. Po povratku sa tog puta ipak je došlo do dogovora i to tako što je Karadžić prihvatio gotovo sve Antićeve uslove. Kada je ugovor konačno potpisan, Antić je početkom 2010. naknadno tražio i da mu cela godišnja plata bude isplaćena unapred, pa je praktično isplaćen do marta 2011. godine", kaže izvor Pressa blizak FSS.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić nije želeo da komentariše, jer smatra da je ugovor između Saveza i Antića poslovna tajna. "Ugovor koji smo potpisali sa selektorom Antićem je poslovna tajna i ne želim da ga komentarišem. Očigledno je da neko sada želi da posvađa Antića i mene, a sva saznanja koja se sada pojavljuju u vezi s njegovim ugovorom nisu tačna i ne želim uopšte da pričam o tome", rekao je Karadžić.

Selektor Radomir Antić najavio je da će sve reći danas na konferenciji za medije.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>