Region

Svet

Suzana Mančić: Kada spremate svinjske uši kuvanje gubi smisao! (Foto)

Kada pomislite na nju setite se atraktivne Loto devojke, setite se Sedmorice mladih, nekog srećnog, veselog i sasvim drugačijeg vremena televizije. Njena autobiografija "Neukrotivo srce" galopira ka vama, a ona je Suzana Mančić.

Suzana Mančić: Kada spremate svinjske uši kuvanje gubi smisao! (Foto)



Čini se da njoj osmeh malo stvari može da skine sa lica. Šta više njen osmeh je prepoznatljiv i malo je onih koji će reći da je nikada nisu čuli da se smeje. Karijeru je započela pesmom "Ogledalce, ogledalce" sa nepunih 18. godina, a to ogledalce i danas koristi kako bi izgledala sveže i lepo bez obzira na vetrove koji samo pokušavaju da je slome. Svoje godine i iskustvo sa ponosom nosi, a za portal svetplus.com otvoreno govori o svom učešću u prvom kulinarskom takmičenju VIP ličnosti "Prvi kuvar Srbije" kao i svojoj autobiografiji "Neukrotivo srce".


- Da li ste zadovoljni svojim kulinarskim umećem?

"Nisam zadovoljna, vrlo sam demotivisana vremenskim ograničenjima koje imamo, ograničenjima u prodavnici u radnom prostoru i nervira me žiri."

- Da li ste u nekom momentu pomišljali da napustite šou Prvi kuvar Srbije?

"Upravo o tome razmišljam! Posle pripreme svinjskih ušiju, kuvanje gubi svaki smisao."



- Šta vaši prijatelji komentarišu o vama, kada je reč o učešću u ovom rijalitiju?

"Kažu Mančić izdrži ti si tamo najbolja! Komentarišu žiri i svi mrze Petra pa ga ja branim. Pošto je sad počeo da mi ide na živce više ga ne branim."

- Da li mislite da je nekom učesniku žiri naklonjen više nego drugima?

"Mislim da su favorizovani muški takmičari i naravno Bojana Stojković, jer njoj gledaju kroz prste i tolerišu i kada zakasni i kada ne bude gotovo na vreme."

- Šta najčešće spremate kada ste zaljubljeni i kada volite?

"Najčešće spremam sebe, doteram se i izađem u kafanu. Volim restorane i nisam rob kuvanja. Smatram da ljubav može da prođe kroz stomak i u dobrom restoranu."

- Da li razmenjujete recepte sa komšinicama, rođakama?

"Ne razmenjujem. Koristim se kuvarima i isecam recepte iz modnih časopisa."



- Da li je vaše srce neukrotivo?

"Jeste i dalje tuče, lupa, skakuće i zaigra ponekad."
 
- Da li ste nekada voleli, a bili nedovoljno voljeni?

"Ako i jesam zaboravila sam. Ljubav mora biti uzajamna."

- Koliko procenata vaše knjige "Neukrotivo srce" je totalna istina?

"98 % istina uključujući naslov, predgovor i pogovor."

- Da li planirate još kakve promotivne aktivnosti u vezi sa knjigom?

"Naravno, planiram da obiđem sve veće gadove u Srbiji jer je interesovanje veliko. Takođe planiram i promocije u ex yu republikama."

- Naše čitateljke zanima kako uspevate da izgledate tako lepo i veselo i da li je to samo televizijski osmeh ili je Suzana i privatno vedra i raspoložena?

"Kad imate neukrotivo srce, kosu i apetit onda vam je lako da budete raspoloženi od jutra do mraka jer izvori radosti su svuda oko mene."



Među koricama autobiografskog romana Neukrotivo srce nalazi se i tajna zašto su Suzani Mančić muškarci celog života pili sa dlana, šta misli o sreći, lepoti, vezama − onim dugim i onim za jednu noć − porodici, ljubavi, braku, ali i kakvo je naličje slave...

U ovoj uzbudljivoj priči u kojoj se, iz stranice u stranicu, smenjuju smeh, suze i strast, publika koja je Suzanu Mančić uvek volela uživaće − do kraja.

Autor: Sokol Vuk
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>