Region

Svet

Muzički spektakl: Bon Džovi nastupa u Beogradu? (Video)

Posle Dženifer Lopez, Bijonse, Linkin Parka i sastava "Depeche mode", moguće je da još tri velika muzička imena nastupe u našem glavnom gradu.

Muzički spektakl: Bon Džovi nastupa u Beogradu? (Video)



Popularni američki rok sastav "Bon Džovi" sviraće u Beogradu sledeće godine. Kako prenose "Novosti", Džon Bon Džovi i ekipa premijerno će nastupiti u srpskoj prestonici i to najverovatnije na "Ušću". Spekuliše se da će se koncert održati u junu mesecu 2013.

Kao što je poznato, "Bon Džovi" je najavio svetsku turneju pod nazivom "Because We Can", a od evropskih gradova zvanično će svirati u Sofiji (14.maja) , Minhenu (18.maja), Kopenhagenu (6.juna)…

Pogledajte kako je izgledao nastup čuvenog benda iz Nju Džersija u Zagrebu.



Takođe, u Beogradu bi ponovo trebalo da nastupi i metal bend "Ramštajn". Ovaj nemačka grupa već je potvrdila nastup na "Downloud festivalu" (nekadašnji Donington), a u okruženju će svirati u Sofiji i Bukureštu, tako da se njihov koncert očekuje na leto. Da podsetimo, Ramštajn je prvi put svirao u Beogradu pre dve godine, kada su oduševili prisutnu publiku u "Areni" energičnim nastupom.

Velike su šanse da u Beogradu ponovo nastupi legendarni Leonard Koen. Iako je prošlog meseca završio prvi deo evropske turneje, postoji verovatnoća da će čuveni muzičar održati koncert idućeg proleća.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>