Region

Svet

Bojanić pokazuje međunožje Dragani!

Miloša Bojanića publika i farmeri osudili su što je u prisustvu mladih devojaka "raščepio" noge, tako da mu se videlo međunožje. Bojanić je sedeo u dvorištu sa Draganom i Minom i u jednom trenutku podigao nogu na klupu na kojoj su one sedele, očigledno zaboravivši da je u šortsu. Taj trenutak zabeležile su i kamere, dok su se devojke iz pristojnosti pravile da ništa ne primećuju. Tokom večeri su pojedini farmeri Miloša nazvali pedofilom, jer je očigledno da se pevač muva oko Mine i Dragane.

Bojanić pokazuje međunožje Dragani!



Sinoć se na imanju pojavio Ognjen Amidžić i postavljao takmičarima pitanja o temama koje su bile aktuelne prethodnih dana. Mini Kostić je bilo postavljeno pitanje kako to da dozvoljava da Bojanić manipuliše njom i zašto mu je dozvolila da je pipa po grudima. Pevačica je odgovorila: "Primetila sam i ja da ponekad koristi naš odnos, i to sam mu i rekla! A nisam mu nikada dozvolila da me dodirne, pogotovo ne po grudima, možda je to tako samo izgledalo, ne sećam se!"

Dok se Mina branila, ostatak farmera je osuđivao pevača. "On je pedofilčina i koristi svaki trenutak da bude pored vas dve! Ne treba kao mlada devojka da dozvoliš da te povezuju sa takvom ljigom", rekao je Firči balerini.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>