Region

Svet

Zvezda Granda Miloš Vujanović izazvao udes pa pobegao sa mesta incidenta?!

Drugoplasirani u takmičenju Zvezde Granda, Miloš Vujanović, nedavno je izazvao lakšu saobraćajnu nesreću u okolini Beograda i navodno istog trenutka otišao s lica mesta.

Zvezda Granda Miloš Vujanović izazvao udes pa pobegao sa mesta incidenta?!Mladi pevač koji je u poslednjoj, osmoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda" osvojio drugo mesto nije ni zastao da vidi ima li povređenih u kolima u koja je udario, već je zbrisao u nepoznatom pravcu, da bi se na lice mesta vratio tek posle pola sata, piše Kurir.

"Miloš je toliko bio u strahu zbog svega što se desilo da je dodao gas i pobegao. Međutim, posle tridesetak minuta se vratio na mesto incidenta, a za to vreme oštećeni je već pozvao policiju. Miloš je uredno dao izjavu. Pored toga što će snositi odgovornost za izazivanje sudara, njemu će otežavajuća okolnost u presudi biti to što je napustio mesto incidenta", priča izvor blizak mladom pevaču.

"Sve što se događa u mom privatnom životu je moja stvar, nemam baš nikakvu izjavu povodom toga", bio je izričit Miloš u svojoj izjavi.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Miloš Vujanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>