Region

Svet

Modne faze kroz koje je prolazila Seka Aleksić (Foto)

Folk pevačica Svetlana Seka Aleksić danas važi za damu od stila. Iako je prozivaju da kopira svoje, kako inostrane, tako i domaće koleginice, ona se puno ne opterećuje.

Modne faze kroz koje je prolazila Seka Aleksić (Foto)



Modni put ove folkerke bio je zaista trnovit. Na početku karijere nije mogla da se pohvali osećajem za modu, ali je svakako mogla mršavim i vitkim telom.



Shvativši da je trend koji nosi davno prevaziđen, pevačica se odlučila na transformacije, pa smo je tako mogli videti sa kratkom plavom kosom, ćelavu, sa turbanom na glavi, haljinama koje je sama kreirala i ostalom.



Seka je odlučila da postane modna ikona, međutim, po mnogima, postala je samo dobra plagijatorka svojih koleginica. U jednom trenutku njene karijere mnogi su je poredilii sa pop pevačicom Rijanom.



Danas robuje modnim trendovima, nosi isključivo firmiranu garderobu, a nije tajna da i svojim kučićima kupuje fensi komade svetskih dizajnera.



Iako još uvek vodi bitku sa kilogramima, Seka zaista može da se pohvali time da je dostigla ono što bi volela svaka mlada devojka na početku karijere. Postala je poznata i izborila se za svoje mesto na estradnom nebu.

Autor: B.B.
Izvor: Svet
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>